Om Oss

Vi som driver Karis Massage är Kari Högberg och Benny Hald. Tillsammans har vi idag44 års gemensam erfarenhet i terapeutyrket, både i Sverige och utomlands. Vi har båda ett gediget intresse för hälsa och ser det som en helhet där alla pusselbitar fyller en viktig funktion.

Kari Högberg, född 1965 och terapeut sedan 1993. Jag har idrottat och varit ute i naturen i hela mitt liv. Jag har arbetat inom vården, framför allt med rehab men också demens och i livets slutskede. Tack vare mitt hästintresse utbildade jag mig till hästfysioterapeut, vilket ledde till att jag insåg att ryttaren ofta också hade problem och att orsaken många gånger kunde komma därifrån. Sagt och gjort, massörutbildning blev nästa steg, och nästa steg igen blev massageterapeututbildning. För att täcka in allvarligare eller knivigare problem gick jag sen vidare med sjukdomsrelaterade behandlingar, som Biolight- och Elektroterapi. Utöver dessa behandlingar utför jag också vaxningar, ansiktsbehandling, IPL och fettreducering.

Benny Hald, född 1960 och terapeut sedan 1997. Intressen är natur, idrott, resor och foto. Jag är utbildad massageterapeut, energimassör och massagelärare. Utbildat både i egen regi och för Axelsons GI. Att resa har alltid varit ett stort intresse och massagestolen har varit en trogen följeslagare då jag masserat mig genom 14 länder världen över. Det har även blivit många foton tagna på dessa resor som också är till försäljning. Efter en tur till Australien kom jag till Göteborg 2001 och började massera på Avenyn och inne på Nordstan. 2005 tog jag initiativet att starta Hälsodagar i Nordstan som nu växt till Göteborgs största och mest centrala hälsomässa.

Från våren 2016 arbetar vi båda i Karis Massage och med start 2017 gör vi nu även Hälsodagar i Nordstan ihop.  Våra utbildningar tillsammans med erfarenheten har vi varje dag nytta av i våra möten med kunder och samarbetspartners.