Energimassage

Energimassage

ENERGIMASSAGEKURS 2017

 

Ett mycket bra komplement för dig som redan är massör/terapeut eller för dig som vill börja inom yrket. Börja använda kunskaperna direkt efter kursen.

Perfekt som företagsmassage!

 

Alla kan lära sig! Inga förkunskaper krävs. Diplom tilldelas efter genomförd kurs.

 

När: 1 – 5/2 samt 11 – 12/2 Nästa kurs startar 15 – 19/3 samt 25 – 26/3

 

Plats: Karis Massage Bagaregatan 11 Kungälv

 

Pris: 7.500:- inklusive moms. Kompendium ingår plus Qi gong kurs (värd 1.800:-).

 

Anmäl dig på: benny@karismassage.se Sista anmälningsdag 3 dagar före kursstart.

 

Max 12 elever, minst 4. Kursen är på 7 dagar totalt och varje dag börjar med Qi gong.

Enbart praktik! Allt du behöver veta lär du dig på kursen. Start kl. 08.30 till kl. 17.00. Energimassage är bra för både mottagare och givare. Stort fokus läggs på andning och ergonomi.

 

Lärare: Benny Hald

”Jag har utfört omkring 10.000 behandlingar i Sverige och andra länder. Jag började i Oslo, sommaren 1999 och sedan blev det Australien, Danmark, Österrike, Schweitz, Spanien, Frankrike, Italien, Kroatien, Makedonien, Grekland, Sydafrika och Indonesien. Jobbade två år som lärare för Axelsons GI i Göteborg och har haft egna kurser både före och efter. Jag är själv utbildad energimassör på Axelsons i Stockholm, Oktober 1997 och i Qi Gong på Axelsons i Oslo 1999. Jag är också pappa till Hälsodagar i Nordstan, Göteborgs största Hälsomässa som hålls varje år sedan 2005.

 

”Energimassage har för mig varit en hel livsstil! Det har varit fantastiskt med alla möten det har resulterat i och alla mina resor med massagen som finansiär. Det bästa jag har gjort i mitt liv! Och jag har gjort mycket, riktigt mycket.”